Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszettem meg hirtelen minden srácnak? :O
Eddig szinte észre sem vettek a fiúk, most viszont pár hete mintha minden megváltozott volna... nagyon sok srác néz "úgy", idősebb szemét pasik (30-40év) még oda is köszönnek nekem néha, vagy rámdudálnak a kocsiból, meg ilyesmi. Akik eddig észre sem vettek (jó pasik), azok most engem néznek, és olyan mintha csodálnának.:D Nagyon jó érzés, de egyszerűen nem tudom miért lettem jobb, mint voltam... és mind ez teljesen hirtelen jött - egyik hétről a másikra. Mitől lehet ez?:/ Esetleg, mert mostanában topban járok póló helyett?:D Vagy a térdgatya? Az alakom miatt van? Vagy hirtelen ennyire megszépültem? Mi történt? Volt már valakivel ilyen?
16/L
-a leány aki csodálkozott-
Egyszer egy leánykát
gyötört egy nagy kérdés
nem értette a helyzetet
s hogy mi a történés
Miért, dudálnak, miért néznek meg
annyi fitt és fáradt
miért tetszettem meg hirtelen
minden egyes srácnak?
kérdésére a nagy válasz
csak magában rejlett
elragadó szépségében
egy hiba sem rejlett
kedves, csini volt e lányka
topban s térdgatyában
16 éves és mégis
mindenki csodálta
megtalálta így hát
a választ önmagában
én vagyok az, szép és kedves
nézzetek meg bátran.
írta: egy srác akinek megtetszett ez a kérdés, minden jót és szépet, gyönyörű nyarat kíván a kedves kérdezőnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!