Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakító ok, ha kiderül hogy a srác fél bunyózni a nála erősebbekkel?
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 19:37
11/13 anonim válasza:
Írtam ,hogy nem erre gondoltam, de látom neked nem ment át.
12/13 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolatban nem az a fontos hogy szeret-e a srác bunyózni vagy sem!
Sőt roppant nagy hülyeségnek tartom az ilyen keményfejű kölyköket hogy csak a bunyóra mennek meg csak ennyi a szövegük hogy "mi van? mi van? mi van?"
Az a lényeg hogy szeresse a csajt és mindent megadjon neki a többi nem számít.
13/13 anonim válasza:
nem tudom ki hogy van vele de amikor bunyozom mindig valakinek faj valamije, es mindig olyan gyermekesnek erzem magam. szerintem hulyeseg a bunyozas. ezert nem is szoktam! eleg emotiv szemely is vagyok raadasul, es mindig szemelyes kudarcomnak veszem ha nem tudok megoldani valamit csak okollel es verekedessel, ami altalaban mindig onvedelmet jelent termeszetesen. ha egy lany ezert szarakodna velem akkor annak a lanynak kiadnam az utjat par masodperc mulva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!