Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon ti hogyan szoktátok megoldani az ilyen helyzetet?
Regisztráltam egy társkereső oldalra. Már régebben is voltam regizve egy-kettőn, de töröltem magam, nem jöttek be; most találtam egy másikat és gondoltam adok még egy esélyt a dolognak.
Viszont óhatatlan, hogy olyan emberek is levelet küldenek, akik abszolút nem szimpatikusak valamilyen okból. Ilyenkor ti mit csináltok?
Ha nem válaszolok nekik, ugye az bunkóság; ha válaszolok, az hamis reménykeltés; ha meg megírom hogy ne haragudjon de nem őt keresem vagy hasonlót, akkor egyrészt megint bunkó vagyok, másrészt meg a legtöbb férfi olyan agresszívan reagál hogy szinte félek ezt megírni bárkinek is.
Ti mit szoktatok ilyenkor tenni?
Megírod, hogy bocs, de nem téged kereslek.
Én legalábbis higgadtan tudomásul vettem az ilyen választ. Aztán ha erre megint ír, olvasatlanul törlöd és ennyi.
Nem kell megijedni, betűktől a képernyőn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!