Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kiver végleg a fejemből?
Figyelt kérdés
Már 2 éve szerelmes vagyok egy lányba, és néha még úgy is éreztem, hogy viszonozva vannak az érzéseim, de egy másik ismerősömmel beszélt, és neki azt mondta, hogy nem kellek neki... folyamatosan gyötörtem magam, hogy miért nem szeret, de nem kaptam választ... nem akarom megkéredzni, mert elég gáz, hogy minden nap látom, ugyanis egy osztályba járok vele... rengeteg próbálkozás után is csak arra jutottam, hogy végleg el kell felejtenem... de nem megy! nem akartam mást, csak őt... piálás, keress más csajt, tanácsokkal mellőzzetek.2012. márc. 22. 22:07
3/7 anonim válasza:
Jönni külföld, beszélni Magyar?
4/7 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő... k*rva vicces vagy... az a baj, hogy el AKARO felejteni, de néha látok egy kis apró reményt, és elkezdek újra remélni.
2012. márc. 23. 05:48
5/7 anonim válasza:
Vagy szerezd meg vagy hagyd ott a p*csába, járj fel bulizni, ott a sok jó csaj, pia, minden...hamar elfelejted, nyugi :P
6/7 anonim válasza:
az hogy egy ismerősödnek azt mondta hogy nem kellesz neki, még nem jelent semmit. lányok szoktak ilyet csak hogy ne tűnjenek könnyen kaphatónak, és gondolom úgyis tudta hogy az ismerősöd elmondja neked amit mond. csak az számít, ő hogy áll hozzád.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, az rendes, és segítőkész válaszokat... nagyon sokat segítettetek :)
2012. márc. 29. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!