Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszertárakban drágább a terhességi teszt mint pl. a
dm-ben vagy a rossmanban?
Körülbelül mindenhol ugyanannyiba kerül, bár a gyógyszertárba vannak olcsóbbak is. (500-2000 Ft között bárhol kaphatsz)
2012. márc. 22. 19:37
2/9 anonim válasza:
Pont nem. Rossmannban DMben 350 ft-tól kezdődik. Asszem a rossmanban van az 1 db-os 350, a Dm-ben meg van 2 db/600 ft. Az X epil az mindig 55-650 körül mozog, DMben tuti hogy lehet kapni, de láttam már tescóban ill Auchanban is. Gyógyszertárban én még 700 ft alatt nem vettem 1db-ot sosem, bár talán összesen 3szor vettem ott.
2012. márc. 23. 06:19
3/9 anonim válasza:
Előző vagyok. A leggazdaságosabb, ha vateráról rendelsz, 65 ft/db!!!! És ovu teszt is 65 ft/darab. Én 10esével szoktam rendelni vegyesen a terhes ill ovut.
2012. márc. 23. 06:21
Szerintem meg ez az egyszerre 10 db hülyeség...arról nem is beszélve h várd ki mire megjön...sztem PONT NEM ezen kell sporolni...500 Ft ide vagy oda, ha kellvegyél minél hamarabb...és ne pont a legolcsóbbat...inkább drágább legyen de megbízhatóbb mint egy 50 Ftos szar...
2012. márc. 23. 14:28
5/9 anonim válasza:
mekkora hülyeséget írtál, hogy ne ezen spóroljon, inkább a drágább, mert úgysem győzi kivárni... Persze, vegyen menszi elötti 4.napon 2000-ért Clearbluet, ha negativ, vegyn másnap is egyet, meg a következőn... Ugyanis annál sem biztos, hogy napokkal ezelött kimutatja! Vedd a fáradságot és olvass utána,mielött baromságokat irsz! Ez egyénfüggő, kinek mi jött be. Van akinek a clearblue ill a gabriell sem mutatta ki, van akinek az 50 ft-os "szar" már elötte 2-3 nappal! Ez biológia!
2012. márc. 24. 06:43
Még szerencse, hogy mennyire okos vagy...látszik...azért volt szükséged már ennyi terhességi tesztre...persze csináljon meg 20 tesztet h biztos legyen...jó hülye vagy....inkább akkor menjen el nőgyógyászhoz...
2012. márc. 24. 11:37
ja és a várd ki mire megjön...nem a menstruációra gondoltam, nagy okos, hanem mire megjön a termék amit vateráról rendel...Nagy biológus vagy látom...
2012. márc. 24. 11:39
8/9 anonim válasza:
uristen te nő!!! Az eszed helyén valami más van... Azért kell ennyi terhességi teszt nekem, mert PCOS-m van, így nekem nem mérvadó a ciklushossz! S ha már 650 ft-ért megrendelek 10 darabot, azzal 2-3 hónpot is kibirok!
És igen te nagy okos, végülis igazad van... vegyen 700-1500 ft-osat minden hónapban mondjuk csak kettőt, menszi elött 2 nappal ill menszi napján, abból rendelne több hónapra elegendő "szart" ahogfy te mondod. Nézz utána, hogy hány nőnek mutat jó eredményt! Köztük nekem is mindig a valósat mutatta! Te biztos egy a férje által eltartott nő vagy, akinek 8 hogy mennyit húz ki a férje zsebéből! De a kérdésből látszik, hogy a kérdező arra akar kilyukadni, hogy hogyan járna jobban! De oszd továbbra is az eszedet, gondolom dolgoznod úgysem kell ráérsz!
2012. márc. 25. 07:53
Vicces amiket írsz, és sajnos nem találtad el ...szomorú..Ha már itt tartunk, sajnálom, h PCOS-od van, ezért neked többre van szükséged, de miből gondolod, h Neki is?? Tehát, neki valószínű nem lesz annyira szüksége mint Neked. De Én itt lezártam a vitát, mert úgy látom egy önbizalom hiányos egyedülálló nő lehetsz, aki féltékeny arra, aki jobban él mint te...
2012. márc. 25. 12:37
Kapcsolódó kérdések: