Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy nagyon jó lánnyal. Félek nem lessz velem megelégedve szex terén. Méreteim: 16cm hosszú és 14cm a kerülete. Szerintetek megfelel?
Figyelj nekem 17 már nagynak számít.16 is valószínűleg,miután 1cm a különbség.
Bőven elég lesz hidd el.
Volt egy palim akinek 17 centis farka volt, és annyira büszke volt a méretére, hogy pont nem izgatta semmi más, csak boldog volt, hogy nagy van neki.
Hát hadd ne részletezzem mennyire sz.r volt az ágyban.
Szerintem a kisebb farkú palik mindig jobbak, mert görcsös félelemben élnek, hogy nem lesznek elegek a nőknek (amit amúgy nem is értek...) és ilyen überteljesítménykényszerük van, amivel messze überelik a többieket.
Szóval én kifejezetten örülök, ha valakinek átlagos v. kisebb farka van. Azokkal eddig nekem még nem volt csalódásom.
20L
biztos, én soha nem mértem le senkiét.
Szerintem nem elsősorban ezen múlik.
Abszolút nem ezen múlik.
A női hüvely mélysége 9-10 cm, szóval lehet valakinek 24 cm-s farka is, akkor sem tudja 10 centinél mélyebbre dugni...Inkább az számít, mennyire megy az előjáték (nyelv meg ujj munka :P ) plusz hogy mennyire tudtok ellazulni...farok méret nem döntő. Nekem átlagos (15-16cm) és mégse volt sose panasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!