Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpáti keltés, szerelem? Miből jön?
A kérdés bonyolultabb mint elsőre gondolja az ember kíváncsi vagyok hogy sok lány mint gondol erről kifejtés lejjebb.
Tehát több olyan ismerkedésem is volt már csajokkal hogy msn -en beszélgetve és a képeken látva engem azt mondták nincs velem semmi ok. Aztán mikor találkoztunk iszonyatosan jó (tényleg jo és hosszú) beszélgetések és egy kevés találkozó után mondták hogy "nem jönnek az érzések", inkább hagyjuk egymást békén. Persze van néhány csaj akinek tetszek és járnának velem (de ők nem olyan szépek és nekem meg ők nem kellenek)
Nah most nem vagyok egy annyira buta ember, jó képűnek is mondanak de gondolom vmi én ronhtatok el.
Ezért főleg lányokat kérdeznék, hogy akkor már nem annyira vonzó egy csávó ha ő is nagyon akar tőleteket vmit? Meg kihagsúlyozza hogy tetszik neki a lány. Ugymond ez miatt nem tarthatnak annyira érdekesnek mert a tudtukra adom elég gyorsan hogy bejönnek nekem nagyon?
Vagy a lányok alapból sokkal többet várnak egy kapcsolat kialakulásától?
Vagy mi lehet a gond?
...úgy értve attól függetlenül hogy kicsit értetlenül állok az ügy előtt tisztában vagyok azzal hogy bennem lehet a hiba.
"(de ők nem olyan szépek és nekem meg ők nem kellenek)"
Ezek szerint neked sem jön be mindenki. Innentől kezdve nem értem a kérdést.
Engem pl eléggé taszít, ha egy pasi nagyon látványosan nyomul.
De az is igaz, hogy attól még, hogy remekül el tudunk beszélgetni, nem feltétlen fogom úgy érezni, hogy ennél tovább is kellene lépni. Azt meg nem biztos, hogy tudod befolyásolni, hogy ott van-e a levegőben az is kis szikra vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!