Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pedofilságnak számít, ha egy 18 éves fiúnak 17 éves barátnője van, mert a lány még nem nagykorú, de a fiú már az?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 23:09
11/17 anonim válasza:
14 év csak a beleegyezési korhatár... Angliában pl. 16 ha jól tudom, de egyik sem nevezhető pedofiliának. A pedofília ~ fejletlen test iránti szexuális vonzalmat jelent, és semmi köze nincs a beleegyezési korhatárhoz meg ilyen egyéb jogi dolgokhoz.
12/17 anonim válasza:
Akarod mondani liliomtiprásnak számít-e? Nem, mert nálunk 14 éves kortól közös megegyezés esetén legális a szex. Annyi, hogy több nőgyógyászati kezeléshez még szükség lehet a szülőkre.
14/17 anonim válasza:
Mivel már elmúlt 14, jogilag már nem. Néhány amerikai államban lenne csak probléma (legtöbben 16 a korhatár, kevés helyen nem lehet 18 alatt csinálni). Mivel 1 év van köztetek, a társadalom szemében sem lenne pedofil a fiú.
15/17 anonim válasza:
én 18 vagyok, 15 a Barátnőm. Szerintem nem vagyok pedofil...
16/17 anonim válasza:
anyád komolyan mondom a faszom ki van ezzel a sok faszággal anyád apád közt hány év van baszod 2-3 tegyük fel apád 3 évvel idősebb anyádnál szóval amikor apád betöltötte a 18 akkor onnantól kezdve pedofil addig míg anyád sem tölti be a 18 ? faszt remélem érthető a logika ha nem akkor írd már meg menyi az IQ-d?
17/17 anonim válasza:
Te egy nyomorék hülye vagy kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!