Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől van? A puncin félig normális, félig meg az a salátás. Úgy értem az egyik oldala normális, a másk meg az a nagy fodros salátás. Szűz vagyok,15/L
#9, ugye ezt nem komolyan írtad?!
Kérdező, a testünkön semmi sem szimmetrikus (nekem pl. egy kicsit nagyobb az egyik mellem, mint a másik - persze nem látványosan). Sokaknak nagyobb egy kicsit az egyik lábuk stb. Neked a nagy- meg kisajkaid nem egyformák, ez ennyi. Ne aggódj miatta, akit meg zavar, sürgősen rúgd ki az ágyadból, mert a finnyás, nem érdemli meg a puncit.
24/l
Bezzeg az, hogy az agyadnak csak a sminkelésért felelős része működik, egyáltalán nem zavar. Gratulálok!
Amúgy ne aggódj, idővel majd rojtosra dugják az egészet!
sztem a szétkúrt pun-cinak és a babapun-cinak is megvan a maga bája. Nekem pl amúgy a hasizmom felemás, egyik kíjebb áll mint a másik, nagy szám
f18
Nekem meg a két herém nem egyforma, az egyik szemem picit nagyobb a másiknál (egy-két ember vette eddig csak észre rajtam kívül), nem érdekel.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!