Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zaklattak már pasik?
Figyelt kérdés
Zaklatás alatt olyat értek hogy utcán megpróbált lecsapni rád, erőszakosan el akart rángatni egy sötét helyre, meg akármi ilyesmi vagy durvább dolgok?
Tudom nem jó ilyenről beszélni de nem értem miért engem találnak be mindig a beteg agyú pasik? Velem van a gond? Vagy másokkal is volt már ilyen?
Velem már rengetegszer. Általában öreg taták találnak meg... eddig mindig megmenekültem valami csoda folytán, de félek hogy egyszer nem lesz ilyen szerencsém.
2009. jún. 13. 12:47
11/13 anonim válasza:
Én elég veszélyes környéken laktam 18 éves koromig,eléggé megtámadós helyen volt a diszkó is,én mégsem féltem egyedül pedig nem egy lnyt támadtak már ott meg.Most pesten élek de itt sem félek,ez azért érdekes,pedig a suli elég necces helyen van.Azért fel vagyok készülve mindenre én is.A kulcs egy nagyon jó ötlet köszönöm,gondolkoztam,hogy veszek már riasztópisztolyt,az állítólag kint is használható nem csak lakásban és nem kell hozzá engedély sem,ráadásul nem is veszélyes a támadó meg úgy sem tudja h igazi e vagy sem.
12/13 anonim válasza:
Nagyon nagyon sokszor volt már, hogy követtek, leszólítottak, de mivel a rejtőzködés az erősségem, mindig sikerült elmenekülni vagy elbújni valahogy :D
De mostanában neten zaklatnak sokan :S Van aki többszöri letiltás, törlés, myvip töröltetés, feljelentés után sem száll le rólam..
13/13 anonim válasza:
Engem 1x diszkóból hazafelé tartva,elkapott 5-6 férfi lefogtak megfogdostak és elengedtek , nem volt olyan szörnyű,de mégis felejthetetlen és rossz emlék :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!