Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen fiúk kellenek még valakinek egyáltalán?
Figyelt kérdés
Az érzelmes, romantikus, nagyon is szeretnitudó, odabújós, de nem egy nagyszájú, beszólogatós, hanem inkább kicsit félénk.2012. márc. 21. 13:17
11/21 anonim válasza:
Igen, van aki ezt szereti,de ha udvarol neki egy jóképű, nagypofájú, talpraesett csúcspasi, akkor merlegelnek és a végen sajnos nem te leszel a befutó.
12/21 anonim válasza:
biztos. Ha szereted, hogy a csaj dirigál...vagy pótanyukát keresel.
Férjnek viszont inkább egy talpraesett fickó jön be, nem egy félénk.
13/21 anonim válasza:
én is ilyet keresek de mivel én is ilyen félénk vagyok nehezen megy... :S
14/21 A kérdező kommentje:
szerintem félreértettétek ezt a kicsit félénk dolgot, párkapcsolatban nincs gond megmondanám a véleményem stb., inkább nagy társaságban, idegen közösségben válok csendesebbé, félénkebbé
2012. márc. 21. 14:03
15/21 anonim válasza:
Bárcsak több srác lenne a világon, aki ilyen, és nem beszólogatós bunkó. Szóval Igen!
16/21 anonim válasza:
Én személyszerint nem szeretem a túl érzelmes férfiakat. A túlzott romantika sem jön be... Talán azért, mert én vagyok a nagyszájú, vagány csaj és én a hozzám hasonlóakat kedvelem. De te biztos, hogy jó ember vagy, csak nem a magamfajta való neked. :) Túl domináns vagyok én az ilyen típusokhoz, mint te. 21/N.
17/21 anonim válasza:
sokan szeretik az érzelmes fiúkat de a beszarikat nem
19/21 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok, csak imádok dumálni, meg nem vagyok egy törékeny liliom, inkább gyúrásba folytom bánatom. :D
20/21 anonim válasza:
Ne kell túlzásba vinni a romantikát havonta egyszer odalöksz a csajnak egy szál rózsát,aztán csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!