Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell viselkedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell viselkedni egy házibuliba?

Figyelt kérdés

Eddig csak 1x voltam házibuliba régen, de most majd nyáron megyek és azt szeretném h ilyenkor h viselkedjek a többiek előtt, mert csak 2- 3 embert gfogok ismerni.

17/L (nem vagyok az a bulizós típus)

2009. jún. 12. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Viselkedj termeszetesen,legy komuniakativ,ismerkedj es probald minel jobban erezni magad.
2009. jún. 12. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
:) Mindenesetre, ha házibuliba mész akkor vigyél egy-két üveg bort, vagy amit szerettek, rágicsát stb, és add oda a házigazdának.(nem kell túl költekezni) Viselkedj természetesen, beszélgess azokkal akiket ismersz, aztán ha oldódott a hangulat, akkor már jön minden magától. Ne stresszeld túl a dolgot. Szórakozni mész oda... :D
2009. jún. 12. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak semmi feltűnés, próbálj elvegyülni, nehogy kiszúrjanak. Mint terminátor, tudom ez milyen nehéz, de sok sikert!P)
2009. jún. 13. 00:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Normálisan.
2009. jún. 13. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

csak nagyon izgulok emiatt h mit fogok egyedül csinálni ott :S me csak 1 ember ismerek

2009. jún. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!