Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a videóról?
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a videóról? http://www.youtube.com/watch?v=oegRJ66SLy4
(Aki esetleg látta a filmet, annak mi a véleménye a filmről?)
17/L
Én odalennék ilyen élményekért! :D A kiscsaj nőies és izgató, bár sanszos hogy a valóságban már betöltötte a 18-at. Ez mind nagyon nagyon régi dolog az emberiség történelmében. Nagyon régóta foglalkoztatja az embereket.
Szerintem az lehet a titka az egésznek hogy az emberek ahogy felnőnek túlságosan megkomolyodnak és ez a felszabadult lelkület a túlcsorduló életenergia, a tökéletes anatómiai idomok, a legtöbb fiatal lányban megvannak de sok felnőtt csajból javarészt hiányoznak, és ha meg is vannak azok is már sokkal komolyabbak. Pedig ez több mint vonzó! Az a felszabadult játszadozás egy aranyos édes kiscsajjal nagyon felemelő szórakozás, ami közben senki nem tud elsiklani a bimbózó szexualitás vérforralóan kínálkozó szépsége mellett. Tulajdonképpen hasonlóban volt részem 15-16 körüli kiscsajokkal, de persze sem szex sem kapcsolat nem volt csak ökörködés és bizsergető játszadozás, így tudom mit beszélek. Teljesen más volt mint a huszonéves csajokkal hülyülni.
Szerintem mindenki aki undorítónak tartja ezt az csak kívülről szemléli az egészet, és mindezt a valóban(!) természetellenes pedofíliával azonosítja, pedig ez teljesen más. Az ilyen kapcsolatokban amúgy szerintem pont az zavarja a felnőtteb felet, ami boldogítja is, vagyis a fiatalság. Egyfelől jó mert elrontatlan és természetes, másfelől viszont nem felel meg a partneri elvárásoknak, így ez nyilván csak a különleges és felemelő élményekről és a szexualitásról szólnak. Valahogy a fiatalok elfogadóbbak nyitottabbak közvetlenebbek és nevezhetjük naívitásnak de sokkal kevésbé gyanakvóak és távolságtartóak.
Szerintem ha egy 18 körüli fiú vonzónak és aranyosnak valamint szexinek tart egy 15-16 éves csajt, akkor nyilván később is annak fogja tartani az ilyen lányokat, és nem fogja azt mondani hogy mivel már 40 vagyok így nem illik hogy ez tetsszen, így eldöntöm hogy ez már nem is tetszik és nem is vonz! Ilyen nincs!
Szóval szerintem álszentség vagy totális meg nem értés miatt és fóbia miatt válthat ki ez indulatokat egyesekből.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!