Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostansag sokat gondolok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostansag sokat gondolok a sexre, es nagyon kivanom. Mit tehetnek? [lent]

Figyelt kérdés
Szoval , 15/L vagyok es meg szuz . az utobbi honapokba elegge kivanom a sexet ,de meg nem szeretnem el vesziteni.! baratom sincs most , mivel tudnam csillapitani ezt az ehseget ?
2012. márc. 20. 17:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

a valaszokat *

sorry

2012. márc. 20. 17:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Írj egy privátot és kikúrálom a gondodat :)
2012. márc. 20. 17:55
 13/17 anonim ***** válasza:

kicsit még fiatal vagy, de miért ne? :P

ha gondolod irhatsz :P

2012. márc. 20. 22:36
 14/17 anonim ***** válasza:
kedves 15 eves lany. talalj egy sracot akiben megbizol es nyalasdm dugasd meg magad addig amig mar azt sem tudod hogy hivnak a sok kejtol. de jelzem csak ha megbizol benne es jol erzed magad vele. figyelmes torodo jo szereto srac kell hozza. ha ehes vagy eszel, ha almos vagy alszol, ha nedvesedsz es kivanod a kejt akkor szeretkezz. igy a jo, igy a kellemes, igy a termeszetes am.
2012. márc. 21. 11:08
 15/17 anonim ***** válasza:
ha gondolod írsz nekem egy privit és beszélgetünk egy picit:O
2012. márc. 22. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:

nah én is néha kígyóbűvölő-maratont tartok...

szintű szüzike... Ha lesz bnőm remélem olyan lesz akivel egész nap nyomhatom :D Beköltözöm az ágya alá :D

f18

2012. ápr. 3. 22:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Írj nekem, ha van kedved ismerkedni. Megértelek. :)
2012. ápr. 3. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!