Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok smink elcsúfítja az arcot, az arcbőrt?
Figyelt kérdés
mert én (mások állítása szerint) természetesen, smink nélkül nagyon szép vagyok, meg hát sminkkel is. és eddig élsportoló voltam és nem érdekelt hogy nézek ki meg nem is nagyon sminkelem magam csak néha, és egy baleset miatt, nem tudok már rendesen futni a lábammal, úgyhogy gondoltam, akkor hátha befutnék modellnek. de nagyon félek attól, hogy majd elveszi az a sok smink meg ...stb a természetes szépségemet, az arcbőröm is csúnya lesz :S... nincs semmi pattanás az arcomon meg semmi. 16/L2009. jún. 12. 20:02
1/5 anonim válasza:
szerintem nem gáz csak mosd le minden este rendesen. és az alapozóval vigyázz, mert alatta nem tud szellőzni a bőröd és belemegy a pólusaidba és pattanásos leszel aztán meg ragyás. de ha azt is minden este rendesen, becsülettel leszeded és nem 3 cm vastagon teszed, semmi baj nem lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
de nem én sminkelném magam, hanem ha elmegyek modellkedni, akkor ott..
2009. jún. 12. 20:16
3/5 anonim válasza:
nagyon vigyázz a bőrödre! amennyire csak tudod minimalizáld a sminkelést...ugy őszintén...szerinted a 10 tonna smink vagy a rendes ápolt arcbőr a jobb?:):P
a modellkedéshez sok sikert:)
4/5 anonim válasza:
hát nézd. 18 éves fiú vagyok. A modellektől általában elrettennek a "normális" fiúk, merthogy biztos egy beképzelt egoista pics@. Én jobban szeretem, ha egy lány, természetesen, smink nélkül jól néz ki, mintha sminkkel az a "mindenki megfordul utána" típus. Te döntésed, de én lebeszélnélek róla
XSB
5/5 anonim válasza:
Nekem van egy lány ismerősöm, ő nagyon hardcore-ban tolja a sminkelést, és ez meg is látszik az arcán, amikor nem sminkben van. Élek a gyanúperrel, hogy a sminkek gyártói nem nagyon erőlködnek az arckímélő sminkek miatt, hiszen így függővé tudják tenni a használókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!