Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan féltékeny a lány?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel randizgatunk, tetszünk egymásnak, őszinte vagyok vele mindig, a lakótársam megmasszírozott mivel masszőr(nő), mert tartozott egy szívességgel, megmasszírozta a hátam, de nem volt semmi, nem akarok tőle semmit, ő sem tőlem, ez egyértelmű.Írt a lány akivel randizgatok, hogy hol voltam, én megírtam neki az igazat, erre féltékeny lett és kiakadt, pedig nem történt semmi, direkt őszinte voltam vele, hisz ez alapja egy kapcsolatnak.Csak egy hátmasszázs, jogosan féltékeny és haragudott meg?
Szerintem ez túlzás, ha fordított eset lenne engem egyáltalán nem zavarna.Engem csak ő érdekel és ezt ő is tudja, őszinte vagyok erre ezt érdemlem?!
2012. márc. 20. 00:32
11/13 anonim válasza:
Akkor nem lehet túl aktív életed. Nekem sokmindenki tetszik/tetszett, adok esélyt mindenkinek. A legtöbbről kiderül, hogy nem az igazi, de sosem tudhatom, hogy melyikről.
12/13 anonim válasza:
de igenis h aktiv az életem :D csak nem ilyen téren. sőt, mivel most van vkim, nem randizok senkivel, ez értelemszerű. de amikor nem volt senkim, 1 időben volt h több pasival is találkozgattam, de irtóra megterhelő volt..
13/13 anonim válasza:
szerintem jogosan féltékeny, mert még nem ismer téged, és nem tudhatja, hogy milyen viszonyban vagy a lakótársaddal, és nem tudhatja, hogy ártatlan masszír volt, vagy volt ott más is. téged biztos nem zavarna, ha a lány fiú lakótársa a félpucér lányt masszírozgatná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!