Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan féltékeny a lány?
Van egy lány akivel randizgatunk, tetszünk egymásnak, őszinte vagyok vele mindig, a lakótársam megmasszírozott mivel masszőr(nő), mert tartozott egy szívességgel, megmasszírozta a hátam, de nem volt semmi, nem akarok tőle semmit, ő sem tőlem, ez egyértelmű.Írt a lány akivel randizgatok, hogy hol voltam, én megírtam neki az igazat, erre féltékeny lett és kiakadt, pedig nem történt semmi, direkt őszinte voltam vele, hisz ez alapja egy kapcsolatnak.Csak egy hátmasszázs, jogosan féltékeny és haragudott meg?
Szerintem ez túlzás, ha fordított eset lenne engem egyáltalán nem zavarna.Engem csak ő érdekel és ezt ő is tudja, őszinte vagyok erre ezt érdemlem?!
mennyire ismer már a lány? amíg nem tudja, hogy megbízhat benned, addig ne csinálj ilyeneket...
őszintén szólva én is jobban szeretném, ha a párom inkább férfi masszőrhöz menne, vagy olyan masszőrnőhöz, akihez én is járok és tudom, hogy megbízható.
hááááááát..
mondjuk, amikor mi randiztunk a pasimmal, én is 1 pasival laktam egyutt, de ő a haverom volt.. viszont, nem masszirozgatott.. ha ez a szakmája, akkor ok.. de amugy nem.
Az ember sokmindenkivel randizgathat. Ha van egy randim, mondjam le az összes többit? És ha már több randim van és elfajul a dolog, akkor mit lehet csinálni?
Ellenben, ha már járok valakivel, akkor nyilván nem csalom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!