Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyennek tartjátok ezt a testalkatot? (kép)
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok válasza érdekelne,hogy mennyire tetszik/nem tetszik neketek a testalkatom. Elég széles a csípőcsontom és hiába edzek felsőtestre még mindig nem vagyok elégedett a kinézetemmel.
2012. márc. 19. 21:36
12/23 anonim válasza:
Ez genetika nem tudsz mit csinálni. Valakinek pl a hasán a kockák szimmetrikusak valakinek totál elcsúsznak. De szerintem is ha tudsz még szálkásíts picit.
13/23 anonim válasza:
Szerintem így elég furán néz ki a fotó.Látszik,hogy izmos vagy meg minden,de totál aránytalannak tűnsz.DE:szerintem ez azért van,mert ritka rossz pózban fényképeztél.Nem kell feszíteni meg semmi,csak simán húzd ki magd,állj egyenesen és úgy fotózd le magad szemből!
14/23 anonim válasza:
Tényleg olyan mintha terhes lennél xD Mi az az alsó óriási izom vagy csak a kép szar? XD
15/23 anonim válasza:
Erre mondják azt hogy debil. A felkarod fele olyan hosszú, mint kellene lennie, a mellkasod is keskeny, hadd ne soroljam tovább... remélhetőleg arcra kinézel valahogy, mert ez eddig nagyon rossz látvány!
16/23 A kérdező kommentje:
itt egy másik kép is
a felkar hossz rendben van, nem vagyok én gibbon :D
a mellkas meg a csípőhöz képest szerintem is keskeny
2012. márc. 19. 23:12
17/23 anonim válasza:
én is ilyen kötegeket akarok magamra! :/
nyáron meglesz:P
19/23 anonim válasza:
melyik hónapban tartasz?
fiú, vagy lány...tudni már?
xDDDD
20/23 anonim válasza:
Én az első képnél is gyanítottam de szerintem a hasadon igen is kellene lennie feleslegnek bármennyire mondod hogy nem. Szerintem az alján igen is van egy kis úszógumi ha 1-2 kiló akkor is annyi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!