Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti defektesnek tartjátok magatokat kicsit, amiért ide írogattok?
én nem. élvezem, ha beszólogathatok. a való életben teljesen más természet vagyok. van barátnőm, barátaim stb...
egyszerűen jó itt ugatni a képernyő mögül
igen, és az is vagyok.
pszichiáter igazolta!
Én csak oltogatok itt. Bár írtam már ki kérdést, de nem követem a válaszokat. Itt irgalmatlanul sok a csicska, és jó röhögni a hülye kérdéseiken. :D meg a sok nyomorulton, akik azt mondják magukról, hogy mekkora szarok, mert nincsenek barátaik, meg nem buliznak. Biztos rossz nekik, de ők tehetnek róla.
XDDDD
Köszi a válaszokat! :)
Én se tartom annak magamat, (mondjuk pár dologban biztos le vagyok maradva a kortársakhoz).
Onnan jött a kérdés, hogy most olvastam az egyik válasznál, hogy aki ide írogat, annak van valamilyen ,,hibája". De én ezt nem hiszem el.
defektesnek ? nem
vannak e gondjaim mostanában ? igen
35/F
kicsit igen. de nem mert ide írok válaszokat, hanem mert ilyen vagyok :-)
örülök, ha valakinek segíthetek, és ha 10kérdésből amire válaszolok csak 5 nem kamu, és 2nek hasznos tanácsot tudok adni, az már nekem sikerélmény! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!