Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék menő csávó lenni. Mit kell tennem ehez?
Figyelt kérdés
A suliban szeretnék menő csávó lenni hogy minden csaj ismerjen és mindenkivel jóba legyek.Mit kell ehez tennem? Eddig szünetekbe általában kosaraztam de mostmár szeretnem ha mindenki felfigyelne rám.Mit javasoltok mit tegyek?2012. márc. 19. 16:47
11/19 anonim válasza:
Na akkor meg végképp ne akarj olyan lenni mint a korod beli "menő csávók"....
12/19 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz be mész egy body shopba veszel egy 5 kilós tömeg növelőt vagy kreatint és fehérjét. Egy kozeli konditerem bérletet de mindenek előtt olvasd el Arnold Schwarzenegger könyvét !!!!! A kondizással lesz majd nagy arcod és f.aszagyerek lehetsz. Hétvégenként menj buliba ne igyál mert nem tesz jót az izmoknak és szólj minél több csajhoz ne kapcsolatot akarj csak ismerkedj !!!!!!!!!!!!!!!
13/19 anonim válasza:
Előttem lévő nem tudom troll vagy tényleg ilyen retard de pl ilyeneket ne csinálj XD
14/19 anonim válasza:
két ajtós szekrény méretű fiuk életben nem tetszettek a lányoknak,nemtudom mi a viharra gondol
15/19 anonim válasza:
Legyél közvetlen, és nyitott, ennyi kb. Én mindenkivel jóba vagyok, nem tudok végigmenni a folyosókon úgy, h ne állítsanak meg lányok...
16/19 anonim válasza:
Miért akarsz olyan lenni, mint ezek a közönséges, agyatlan, egyéniség nélküli senkik? Miért másoknak akarsz megfelelni? Önmagadat kellene kiteljesítened, nem úgy élni, ahogy mások elvárják. Persze, 16 évesen nehezebb még ár ellen úszni, mint később. De kötelezőnek nem kötelező. Lehetsz egy a millióból. Akinek a divat mondja meg, hogy ki (vagy). Amúgy minek menőnek lenni? Minek jófejkedni mindenkivel? Azokra koncentrálj, akiket tényleg szeretsz, azokra figyelj, akik segíthetik az utadat. Utálom ezt a mindenkiveljóbavagyok-stílust. Engem bánt.
17/19 anonim válasza:
Disznóvágáskor állj a kés alá!
18/19 anonim válasza:
hát kb. minden 17 éves srácnak ez az álma, te sem vagy kulonb, csak éppen te feltetted ide ezt a kérdést!
F*szagyereknek szuletni kell, nem átalakulni, de ha mégis "átalakulnál", akkor ne lepodj meg, ha egy ido mulva furán fogod érezni magad, ugyanis másnak adod ki magad, aki valójában vagy...
18/L
19/19 anonim válasza:
Szerintem meg meg egy személyiség folyamatosan fejlődik. Ha neked ez az álmod, akkor hiába mondják neked, hogy maradj amilyen vagy, mindig szarul fogod érezni magad. Az élet folyamán tapasztalatokat szerzel és ennek hatására másként fogsz kezelni egy hasonló szituációt. Ez a fejlődés.
Az igaz, hogy "menő" csávónak "születni" kell, de ez nem jelenti azt, hogy te ne lehetnél az, csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!