Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék menő csávó lenni. Mit kell tennem ehez?
Figyelt kérdés
A suliban szeretnék menő csávó lenni hogy minden csaj ismerjen és mindenkivel jóba legyek.Mit kell ehez tennem? Eddig szünetekbe általában kosaraztam de mostmár szeretnem ha mindenki felfigyelne rám.Mit javasoltok mit tegyek?2012. márc. 19. 16:47
1/19 anonim válasza:
Gyúrd ki magad, menj bulizni, ÉLJ! Ismerkedj stb.. nem mintha olyan nehéz lenne:)
2/19 anonim válasza:
hülyeség. Soha ne az legyél akit mások akarnak látni. add magadat,de igyekezz valami más lenni mint a többi. ne legyél tömeggyártás,már ha érted mire gondolok.
De a legfontosabb ,hogy soha ne másoknak akarj megfelelni : )
17/F
3/19 anonim válasza:
Azért a csajok két dologra nagyon buknak:
- Kisportoltság
- Önbizalom
4/19 anonim válasza:
Azt úgysem fogod elérni, hogy mindenkivel jóba legyél. Ez kizárt dolog. Mindig van 1-2 aki beléd fog kötni. Amúgy egypár jó tipp legyél kigyúrva, legyen pénzed, legyél márkás cuccokba, jól nézz ki, legyen autód, és mindezt úgy próbáld meg, hogy ne legyél tuskó.
5/19 A kérdező kommentje:
thanks! jo tippeket adtatok! esetleg meg valami mas otlet masoktol?
2012. márc. 19. 16:57
6/19 anonim válasza:
menőnek ,lazának, f*szagyereknek, születni kell...nem válhatsz azzá.
add önmagad, ne akrj más lenni.
7/19 anonim válasza:
16:55 Az lenne a menő csávó?
:D :D
8/19 anonim válasza:
Hát én is csak azt tudom mondani mint valaki előttem.
Ne másoknak akarj megfelelni... ne akarj te is csak egy lenni a sok kis nyominger közül.
Korod is segítene mondjuk ha leírnád.
9/19 A kérdező kommentje:
16 lassan 17
2012. márc. 19. 17:20
10/19 anonim válasza:
Pont azzal leszel "menő" ha más vagy mint a többi.De ehhez még kell önbizalom, aminek mindig látszódnia kell rajtad, még akkor is ha 10en vannak ellened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!