Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szebben kifejezni azt, hogy papucsférjet keresek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 10:33
1/22 anonim válasza:
Olyan férjet akarsz aki minden vágyad kielégíti
3/22 anonim válasza:
olyan férjet keresel aki mindent megtesz amit csak kérsz.
4/22 anonim válasza:
Olyan partner jelentkezését várom, aki szereti, ha megalázzák!
5/22 A kérdező kommentje:
A rabszolga is kicsit durván hangzik, ha meg azt írom a hirdetésbe, hogy olyat keresek, aki minden vágyam teljesíti, az túl direkt, nem? Még azt hiszik majd, hogy olyat keresek, akit ki lehet használni.Pedig ez nem igaz.
Hááát...Lehet, hogy inkább úgy kellene megfogalmaznom, hogy milyen NE legyen a keresett férfi?Mondjuk, ne legyen uralkodó típus, stb?
2012. márc. 19. 10:53
6/22 anonim válasza:
"Keresem azt a kedves, szolíd, férfinak látszó úriembert, aki békésen tűri az ugráltatást, és vállalná a szolgalelkű, pipogya férj megtisztelő szerepét."
("Igen, drágám!" jeligére a hirdetőben.)
7/22 A kérdező kommentje:
Tudom, vannak, akik nem akarják, hogy papucs párjuk legyen, mert szerintük nem férfias,meg hasonló érveik vannak.De én szeretem, ha egy férfi házias is tud lenni és érzékeny lelkű, engedékeny.Sok nő a "rossz fiúkat" kedveli, én meg a jókat.
2012. márc. 19. 10:56
8/22 A kérdező kommentje:
10:53
Na, valahogy így gondolom azt a hirdetést, alakul...
Adtál némi ötletet, köszi!És jól megnevettettél!
2012. márc. 19. 10:58
9/22 anonim válasza:
Olyan férfit keresek aki házias, érzékeny lelkületű, engedékeny, és jó családapa lenne. Macsók kíméljenek!
10/22 anonim válasza:
soha meg nem értett fiúcskákat keresek, BALEK jeligére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!