Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehetett?
ÉS a barátnőd hány éves? Nagyon sokat tudhat az életről ha annyi mint te :D 15 éves korod után még 500x megváltozol, más szemléletmód, más stílus. De majd rájössz.
Attól, hogy valaki karakteres, attól meg csak inkább lesz pasija, mert inkább mennek érdekes személyiség után mint egy szürke kisegérhez. A bizalom meg nem olyan, hogy ő megmondja, hogy te örök életedre senkiben se fogsz bízni, inkább csak a problémáit vetítette ki rád.
Az egyéniség nem probléma egy kapcsolatban sem, és az sem hogy nem lehet megváltoztatni, mert az nem arról szól. Kompromisszum készség igaz kell, de ahhoz nem szükséges a személyiséged teljes átalakítása. Egyébként ha nem is keresel pasit mért érdekel ennyire?
Nagy butaság ahogy az ismerősöd rólad vélekedik.
A személyiséged csak ezután fog még változni, alakulni.
Hogy milyen irányban az nagyrészt rajtad múlik.
Szerintem sem kell még 15 évesen a nagy szerelem beteljesüléséről álmodozni. Örülj az ifjúságnak, légy nyitott a világra.Igyekezz megismerni és elfogadni önmagad olyannak amilyen vagy és ne másoknak akarj okvetlenül megfelelni. Az ismerőseidet is érdemes megválogatni.
Hát a barátnőd tényleg nagyon bölcs lehet! :D
A karakteres lányok keresetebbek, mert nem unalmasak. Ilyen fiatalon inkább a tucatlányokra mennek a fiúk, mert az első próbálkozásoknál inkább valami könnyű esetet akarnak. Szóval a te időd később jön el.
A bizalom egy olyan dolog, hogy én se bíztam senkiben. Még a páromban sem sokáig. De a szerelem erősebb volt így jártam vele. Óvatosan kezeltem. És végül rászolgált a bizalmamra.
Szerintem pont, hogy előny ha bizalmatlan vagy az elején. Aki pedig érdemes rá, az úgy is kiderül. De így sokkal nagyobb eséllyel találsz olyan fiút, aki a későbbiekben is veled marad.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!