Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mi lehetett? Tetszettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi lehetett? Tetszettem neki, vagy valami más?

Figyelt kérdés

Nemrég egy távolsági busszal utaztam, leültem egy lány mellé, olyan 20 körüli lehetett. A 3 órás út alatt egy szót nem szóltunk egymáshoz. Ő korábban szállt le mint én, de még mielőtt leszállt volna ott állt előttem, mosolygott meg integetett, és mondta hogy "hát akkor szia!". Így olyan fura volt, hogy még csak nem is beszélgettünk út közben. :)

19F

2012. febr. 11. 19:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is mindig elköszönök, kivéve, ha valami idióta ül le mellém. Pedig én sem mindig beszélek az emberekkel, bár azért többnyire engem megszólítanak, valamiért szeretnek velem beszélgetni :)
2012. febr. 11. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!