Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Németországra jellemző, hogy jó csajok vannak ott?
Hát szép nagy darab Brünhildák vannak ott. Ha neked az a szép, akkor igen, jó csajok vannak ott. :-)
Általánosan a germánoknak nagy darab, "tenyeres-talpas" nőik vannak. De persze ez csak általánosságban igaz. Természetesen ott is előfordulnak vékony alkatú lányok, csak kisebb arányban.
szlovakiaba is jo csajok vannak, es ha nem mesz nagyon bentre, esetleg tudnak is magyarul :D
en ott vesztettem el a szuzessegem, ugy hogy engem szedett fel 2 kva jo csaj ::))
húú nagyon csúnyák vannak ott, ezért nem is bánnám ha a párommal kiköltöznénk. Persze, nem csak emiatt...
24/N
Bajorordszagra nem jellemzo, hogy csunya lanyok lennenek.
kepeket limkeljek esetleg a bajor ismeroseimrol, es a bnomrol?
( ja es en is bajor vagyok)
utolso:
Lehet hogy sok magyar szep lany van magyarorszgon, de az biztos, hogy a többseg ribi.
Magyarorszagon van/vannaknak a:
-legszebb lanyok
-legtobb ribanc
-legtobb ado
-legkevesebb fizetes
-legtobb analfabeta
-legjobb szaloncukor :)
-legszarabb utak
-legszarabb kormanyzas
DE Magyarország én így szeretlek, és nem tagadom hogy magyar vagyok, és szeretek magyar lenni.
03-19 14:43 !!!
Linket linket....
:-)
Melyik városban laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!