Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kerültetek már olyan cikis helyzetbe, hogy nyilvános helyen (strandon, utcán, próbafülkénél) mások megláttak olyasmit (cici, fenék, punci), amit nem szerettetek volna?
A 2m mély medencében úsztam és a pántnélküli bikinifelsőm valahogy lejött rólam(azt hiszem elszakadt). Nem is vettem észre csak miután kimásztam a medencéből, mindenki a melleimet bámulta(75/C), végig kellett mennem a fél strandon, kézzel takargattam magamat.
15/L
Előző vagyok.
Olyan is volt, hogy a próbafülkében voltam egyszál tangában és egyszer csak betoppant egy kb 5 éves kisfiú. Úgy meglepődtem, hogy azt sem tudtam hol vagyok. Az apja nem győzött elnézés kérni.
Nekem volt sok cikis helyzetem.Pl. az lehetett a leg rosszabb amikor Egy strand kinti öltözőjében átöltöztem, meg is volt, tampont is tettem fel,Kicsi volt a fülke,alig fértem el,ha lehajoltam a popsim hozzáért a falához.Amikor mindennel végeztem észrevettem hogy tele van lyukakkal a fala, derékmagasságtól lefelé.Nagyon felbosszantott.Gyors kirohantam,és távolról figyeltem ki jön ki a szomszéd fülkéből.Az én fülkémbe sokan mentek be, egy 10-en éves lány,egy anyuka a lányával stb.már azt hittem nem is üzemel.amikor pár óra múlva kijött egy férfi....
Ha valakit érdekel még sztori akkor írhat..
Mivanb@zmeg? Fürdőruha alá még boxer? Ezek szerint nem rosszul láttam, amikor azt láttam, hogy a kvázi bokáig érő emeriken baromság alá (bícsgatya) még alsót is vesz a sok hülyegyerek. Vissza az 1910-es évekbe, hát ez kész.
Megőrülnék, ha ennyi textil lenne rajtam a strandon, amikor a strandolásnak az a lényege, hogy minél nagyobb testfelületen érjen a nap, a víz, az okoz örömet. Rémes.
Amúgy is teljesen szürreálisak ezek a mindenféle >>így csúszott le a csecstartóm<<, meg >>úgy kellett takargatnom magam, de égő volt<< történetek nekem, aki be nem teszi a lábát, ha nem muszáj olyan helyre, ahol kőolajból készült fürdőruhában kell vakarózni.
Nudista strandon nem léteznek ezek az idióta problémák.
Na ez meg a másik: amikor 7 éves lányok melltartót vesznek.
Ott aztán van mit tartani!
Ugyankkor érett férfiaknál, ahol esetleg "B"-s méretek vannak, semmit sem kell takarni.
Akinek meg ez ciki, az gondolkozzon el: a haját takarnia kell?
Pedig egy muszlim fiúnak erre simán feláll, ha meglátja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!