Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kerültetek már olyan cikis helyzetbe, hogy nyilvános helyen (strandon, utcán, próbafülkénél) mások megláttak olyasmit (cici, fenék, punci), amit nem szerettetek volna?
Természetes dolog, ha vki egészen váratlanul meglát ugy ahogy nem kéne:P
miért?megtörtént veled?
Anyuka a kisgyerekkel és az apukával a mellettem levő fülkében próbálgatott. Persze a csemete első dolga volt kirántani a függönyömet... Viszahúztam a függönyt, és nevettem az egészen, apuci pedig nekiállt gyereket üldözni a bolton át - neki cikibb volt szerintem.
Tesi előtt öltöztünk, lányok egymás közt, nem siettünk sehova. A három srác erősen meglepődött, hogy izzadt haverjaik helyett 8 fehérneműs lányt találtak az ajtó túloldalán. Lefújtuk őket női deóval, aztán hangosan úgy köszöntünk nekik napokig, hogy benne legyen a 'kukkoló' vagy 'perverz'.
Simán megeshet ilyesmi, szerintem ezen ne aggódj.
Utolsó kettőnek:
Merre szoktatok strandolni? Csak én nem járok ilyen helyekre?
Amúgy honnan veszitek, hogy ez ciki? Ha egy férfi ilyet lát, akkor ez a legutolsó gondolata... inkább arra kell koncentrálnia, hogy a pulzusát visszavigye legalább az élettani határérték közelébe, meg a szeme ki ne essen közben... hogy egyéb balesetekről ne is beszéljek, ami a lány előtt is világossá teszi, hogy mi történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!