Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ferfiak nehanya szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak nehanya szerint mindig a no provokalja ki a nemi eroszakot, tehat mint fogalom nem is letezik? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 19:07
1 2 3
 21/24 mus musculus ***** válasza:
És mondtam én egy szóval is, hogy nincs így? Nem. Csak tisztázni akartam egy félreértést.
2012. ápr. 12. 21:02
 22/24 Missi_Key ***** válasza:
100%

lol #20 az utolsó mondat ütött XD

amúgy jah..igaz, csak érted, azért a nőt vádolni, mert ribizlisen öltözött olyan mint a megkéseltet vádolni, mert szép volt az órája...csak ezt akartam mondani vele ^^ támadás nélkül...

és nem mondtad #mus musculus...csak hozzátettem egy véleményt, ha már feldobtad a labdát :P

2012. ápr. 17. 00:19
 23/24 anonim ***** válasza:

Uuuh, hát ez elég húzós téma, de mind1, nem is olvastam most végig. Csak első oldalon volt, hogy meztelenül a lábára ül, és akkor is 0 joga van hozzá, meg a nem az nem.

Na az tény, hogy ettől még nincs joga megerőszakolni, na de filóztam, szóval egyrészt ha ő ráül meztelenül, az már eleve zaklatás, és azzal hogy ráült ő azért eléggé provokálja a másikat. Persze mivel tényleg nem verekedésről van szó, vagy minthogy betörnek hozzád és szitává lőheted.

Nem tudom ilyenkor hogy lehetne megállapítani, most mi van. Mert ő ugye ezzel felhergelhette x-et akire ráült, és ez olyan minthogy srác elmegy, a csajt meg leszarja és otthagyja kielégületlenül, ami rossz érzés. Persze lehet nem izgul fel attól hogy ráül, úgyis csak példa. Szóval ja. Érdekes.

Függetlenül ettől, a nemi erőszak tényleg elég szomorú dolog, meg szerintem is aki elköveti az egy beteg állat, aki úgyse feltétlen azt nézi ki hogy öltözködik, bár gondolom nagyon ingert gyakorol rá, egy félmeztelen nőcike, mint egy állig bebugyolált ember akiből annyi se látszik hogy tudni lehessen fiú-e vagy lány.

2012. jún. 6. 22:06
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha csinos, akkor azért.

Ha egyedül megy haza éjjel, mert 3 műszakban dolgozik és próbál megélni, azért.

Ha olyan helyen jár, ahol más nem, mert épp arra van dolga, akkor azért.

Ha szoknya van rajta, azért, ha gatya, akkor azért.

Ha szépen néz ezért, ha csúnyán néz azért.

Mije van még a nyuszikának?

Egyetlen nő se provokál erőszakot, ilyet is csak egy férfi tud kérdezni. Ha tudnád milyen borzalom egy ilyen emlékkel együttélni, mennyi szenvedést okoz, tönkreteszi az életed, a családod, a szexuális életed katasztrófa lesz, akkor nem kérdeznél ilyen hülyeségeket!

2012. okt. 16. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!