Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lanynak teljesen le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lanynak teljesen le van vagva a korme, azt jelenti hogy ujazza magat?

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 16:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Megint volt egy idióta, aki lepontozott xD

Szóval, ha valakinek le van vágva a körme, tuti nem ujjazza magát, mi?

2012. márc. 18. 17:18
 12/18 anonim ***** válasza:
az is lehet, hogy a pasija miatt... :) prosztatamasszázs :D
2012. márc. 18. 17:31
 13/18 anonim ***** válasza:
akár xD
2012. márc. 18. 17:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Úr Isten,milyen idióta kérdés. Arra nem gondoltál, hogy talán nem tetszik neki a nagy köröm, vagy bizonyos dolgokat nem tud vele megcsinálni, egyszerűen csak zavarja, stb ... ?
2012. márc. 18. 19:27
 15/18 anonim ***** válasza:
46%
Én is zongorázok és hosszú a körmöm. Szoktak érte baszogatni csak épp nem érdekel.
2012. márc. 18. 19:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az eszedbe se jut, hogy nem tetszik neki a hosszú köröm, vagy könnyen törik a körme?

Különben meg ha nagyon akarja csinálni, hosszú körömmel is tudja, szóval ez egyáltalán nem függ attól. -.-

2012. márc. 19. 18:25
 17/18 Minimókuus ***** válasza:
100%

én zongorázok és nagyon zavar ha kicsit is hosszabb a körmöm, mindig teljesen le van vágva de nem ujjazom magam..

14L

2012. márc. 28. 23:41
 18/18 mus musculus ***** válasza:
100%
Nahát, én sem, pedig 5 mm-nél még nem hagytam hosszabbra nőni a körömágytól független részt. Egyszerűen akad, hajlik, beszakadozik, ami rohadt idegesítő, csúnya és esetenként fájdalmas is egyben. Nem kell mindjárt belemagyarázni ökörségeket.
2012. máj. 4. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!