Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lanynak teljesen le van vagva a korme, azt jelenti hogy ujazza magat?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 16:04
11/18 anonim válasza:
Megint volt egy idióta, aki lepontozott xD
Szóval, ha valakinek le van vágva a körme, tuti nem ujjazza magát, mi?
12/18 anonim válasza:
az is lehet, hogy a pasija miatt... :) prosztatamasszázs :D
14/18 anonim válasza:
Úr Isten,milyen idióta kérdés. Arra nem gondoltál, hogy talán nem tetszik neki a nagy köröm, vagy bizonyos dolgokat nem tud vele megcsinálni, egyszerűen csak zavarja, stb ... ?
15/18 anonim válasza:
Én is zongorázok és hosszú a körmöm. Szoktak érte baszogatni csak épp nem érdekel.
16/18 anonim válasza:
Az eszedbe se jut, hogy nem tetszik neki a hosszú köröm, vagy könnyen törik a körme?
Különben meg ha nagyon akarja csinálni, hosszú körömmel is tudja, szóval ez egyáltalán nem függ attól. -.-
17/18 Minimókuus válasza:
én zongorázok és nagyon zavar ha kicsit is hosszabb a körmöm, mindig teljesen le van vágva de nem ujjazom magam..
14L
18/18 mus musculus válasza:
Nahát, én sem, pedig 5 mm-nél még nem hagytam hosszabbra nőni a körömágytól független részt. Egyszerűen akad, hajlik, beszakadozik, ami rohadt idegesítő, csúnya és esetenként fájdalmas is egyben. Nem kell mindjárt belemagyarázni ökörségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!