Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik, ha egy lány szeplős,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik, ha egy lány szeplős, vagy inkább taszít?

Figyelt kérdés

Télen alig látszanak, de most, hogy ilyen jó idő van, kicsit előjöttek a szeplőim. Nem az egész arcomon, csak az orromon és az körül.

Kicsit zavar, mert szerintem így még fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok (babaarcom van, ami még rádob egy lapáttal). Alapozó se takarja el, és kínosan érzem magam ez miatt.

2012. márc. 18. 12:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is aranyos, de amúgy is az arc összessége után fog dönteni mindenki. Spec nekem az északi típus egyáltalán nem jön be se szőkébe se kék szemmel, de ehhez a szeplőknek semmi köze.
2012. márc. 18. 15:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. márc. 19. 14:59
 13/13 anonim válasza:
28%
én nem vagyok meleg de én nekem nem tetszik
2012. márc. 20. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!