Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl vékony/sovány ez az alkat? (kép)
Akkor végy alá sztreccs derékvédőt vagy trikót, de ne látsszon ki szerintem, mert nem előnyös - és a nőknek amúgy is az a legsérülékenyebb része, nehogy felfázz!
Nekem van a hagyományos derekú nadrág, az köldök fölött néhány centivel ér véget, meg a csípőnadrág, ami nálam a köldök alatt 3-4 cm-t jelenti, mert hátul is kell takarja a popsit, és csak úgy sikeredik, mert nekem addig domborodik.:)
szerintem nem vagy tul sovany
en barmit megadnek hogy ilyen alakom legyen...:(
Nem vagy túl sovány, nagyon rendben van az alakod, a legtöbb pasinak ez jön be. Az anorexiás alkat ettől még messze van.
Viszont öltözködni igazán megtanulhatnál már ebben a korban: ebből a nadrágból épphogy nem látszik ki az egész alsó részed, hátulról gondolom a feneked hasonlóképp. OK, hogy hordj csípőnadrágot, nyugodtan, de ez a nadrág túl rövid.
24/N
meg nyugtatok mindenkit,hogy OTTHONI nadrág.
tudom hogy tul kicsi,de a tavaj még ekkora volt a méretem!
és lehet azóta kicsit magamra szedtem,és azért tünik 2 számmal kisebbnek :D
Én nem tudom megnézni a képeket,pedig nagyon érdekelne.
Valami "kirakat"nevű képfeltöltőt ad be,de a te képeid nincsenek ott.Nem küldenéd el privibe nekem is?
Amúgy lány vagyok:D
Dugnálak cica:D
Meg adod a számod?:D
szerintem kellemesen vékony, már amennyire a képekből látszik.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!