Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl vékony/sovány ez az alkat? (kép)
igazad van,karcsusitanom kéne :D
igaz igyis 63 cm...:D
Nagyon jól nézel ki. Megkívántalak.
Nagyon szexi a csípőd és a lábadnál a vonalaid és a szemérem dombod nagyon szépen utalnak arra, hogy mi lehet lejjebb. Nekem tetszik, ha valakinek a csontján jól látszanak az izmai. Fiúknál ha a kulcscsont áll ki az nézhet ki hasonlóan zavaróan mások szemében. Nekem az is tetszene ha kilátszana a repülő bordád (legalsó), vagy több is, még ha gebe is lennél, vagy csak eltakarod? Szóval bizony van akinek az ilyen nagyon tetszik. Ha így nem fogadod el magad akkor ERŐSÖDJ CSAK MEG. Talán csak azért zavarja másokat mert túl sokat mutatsz belőle. Ne higgy főleg a latina alkatú ribancoknak.
18/F
utolsó.
nem vagyok gebe :)) .nem látszanak ki a bordáim.csak a csipő csontom kicsikét.
kezdem elfogadni magam olyannak amilyen.bár alakitanék egy pár dolgon.latina alaku?:)) na ők azért szebbek lehetnek a pasik szemében,mint a vékonyak:)
köszi
igazad van!
megrobálom :D ! sőt megcsinálom.
Úgy látom, nem letolt nacival csináltad a képet, hanem ennyire csípőfazon. Előnytelen. Érjen a köldöködig, akkor majd nem látszik ki az a rész, ami miatt piszkálnak.:)
Egyébként az meg őket minősíti, hogy piszkálódósok, nem Téged. Nem vagy kórosan sovány.
Egyébként felnőtt korban a legtöbben egyre teltebbek és teltebbek lesznek, és az alak is változik néhány évente.
köldökig?:D na ne viccelj.
amugy meg nem azért piszkálnak :) m1.
?
Miért volna vicc, amit írtam?
nem tetszenek a köldökig érő nadrágok.sorry.
van 1-2 jó...de hogy örökké..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!