Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még 180cm felett lányok?
Ha jól nézel ki egyáltalán nem hátrány sőt sokaknak pont az az ideális ha hasonló méretű a lány mint a fiú és ugye azért a fiúk nagy része megvan 180cm vagy még több. Amúgy még valószínű hogy nőhetsz. Gondolom anyukád is magas és nem hiszem hogy pár centinél magasabbra nőnél mint ő.
17/f
Mi az ,hogy ennyi 180 cm lány van?
Kapásból 3 a kérdezőt is beleértve :D Hát én k*rva ritkán látok ilyen magas csajt. Lehet errefelé nem nőnek akkorára. Bár van két olyan aki 178-179 de ők a két legmagasabb csaj akit ismerek. Az egyikükbe szerelmes is voltam. Csak kiábrándultam mert megtudtam ezt-azt. Pedig nagyon szép volt. Dehát kinőttem már abból ,hogy csak a külső a fontos. Utána meg a csaj zúgott belém de nekem akkor már volt egy barátnőm és hát nem jött össze neki.
Egyébként fura volt ,hogy ilyen magas , de nem mondhatnám ezt rossz értelembe. Főleg hogy én sem vagyok túl magas , olyan 174-175 körül . Szóval kérdező rád még azért nem néznék úgy fel :D
Meghát fura lehet hogy úgy kilógsz a lányok közül. Meg szerintem egy picit talán szégyelled is vagy ilyesmi. De szerintem nem kell, ha párduc tested meg szép arcod van hozzá akkor garantáltan sikered lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!