Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen csajok jönnek be? 18/L
Figyelt kérdés
Pl.:sovány,teltkarcsú,duci,szőke hajú,barna hajú,stb...2012. márc. 17. 18:10
1/10 anonim válasza:
Az abszolút etalon az a magas, vékony (de van rajta mit fogni, tehát nem anorexiás kinézet) barna hajú, barna szemű. De igazából teljesen mindegy, ha van egy jó kisugárzása, ami megfog, akkor nyert ügye van!
3/10 anonim válasza:
igazából minden nő egyforma csak a csomagolás más ezért ha már választani kell legalább nézzen ki jól sovány de nem anorexiás...
4/10 anonim válasza:
Normál alkat. Max. 170 cm. :) Legjobban a barna haj és szem jön be, de ha eltér az sem gond :) Ennyi lenne a külső. De inkább a belső az ami nálam számít!
6/10 anonim válasza:
Nekem leginkább a vörös ,de a barna is nagyon szép :D
Főleg a kreol bőrű lányokat szeretem ..nem tudom miért de nagyon szépnek találom
Leginkább a teltkarcsú ami tetszik ,de nem ilyenek alapján döntök!
Sőt az eddigi barátnőimre egyáltalán nem igazak azok amit leírtam.
De az álmom egy vörös hajú lány! Vagy egy kreol bőrű lány:)
7/10 anonim válasza:
Minden fajta szép lánynak megvan a maga bája :P
Csak kedveske legyen mert abból manapság egyre kevés van
f18
8/10 anonim válasza:
A vékony, alacsony lányok nagyon tetszenek, de az arc nagyon fontos nálam, na de a jellem még inkább!
9/10 anonim válasza:
max 170cm max 60kg és ami legjobban megfog az a szőke haj barna tincsekkel ;)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi fiúk! A többi fiú meg írjon még válaszokat! köszi :)
2012. márc. 19. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!