Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit néztek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit néztek meg először egy fiún?

Figyelt kérdés

Mi az ami először megfog egy fiúban? Mit néztek meg rajta? Mivel tudnak levenni a lábatokról?

Egy felméréshez kellene, szóval légyszíves komoly válaszokat írjatok.

22/L

2012. márc. 17. 00:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. márc. 17. 00:43
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
az auráját. megérintem, ízlelgetem. összekeverem a sugárzott eneriáinkat, majd magamba szippantom a seggemen keresztül. ha pukiznom kell tőle, akkor felejtős a pasi.
2012. márc. 17. 00:46
 13/20 anonim válasza:
89%
Férfin mindig megnézem a szemét, az arcát a testét. De! Nem elhanyagolható az öltözékét is megnézni, hozzáteszem a cipő is mindent elárul. Mennyire ápolt a külseje. Illetve a kezét és a körmét, ugyanis az rengeteg mindent elárul. De a formás külső lehet, hogy romlott bensőt takar, tahát nem árt megismerni, ugyanis nem miden a külső. ;) És ne csak a külső alapján ítélj, bár az is elsődleges szempont, ugyanis ki akar járni egy Notre Dame-i toronyőrrel? :)
2012. márc. 17. 01:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Elöször is szemeit-szemöldökeit, majd fejét-összképböl-haját, ajkait, öltözési stilusát, mosolyát, fogait(ha ugy mosolyog hogy kilátszanak :D), orrát, kézfejeit-körmeit (ápoltabbak-e), ha megfordul akkor hátsóját, lábait *-*

18/L

2012. márc. 17. 03:11
 15/20 anonim ***** válasza:
megjelenés és kisugárzás, arc és utána a többi
2012. márc. 17. 10:04
 16/20 anonim ***** válasza:
A gesztusait.
2012. márc. 17. 10:27
 17/20 anonim válasza:
A lábujj körmét, hogy mennyire ápolt.
2012. márc. 17. 10:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Az arcát. Szeretem, ha karakteres, borostás, és, ha egy igéző szempár figyel, az a halálom.

A ruháját. Itt nem a márkás vacakságra kell gondolni, de ha úgy öltözik, mint egy bohóc, akkor nem sok esélye van. Egyszerű farmer + ing/vagy póló tetszik nekem, abból is az egyszínűek, semmi csicsa, pláne nem rózsaszín.

A kézfej is nagyon tetszik, minél férfiasabb, annál jobb.

22/L

2012. márc. 17. 10:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Az ágyékot szokták elsőre megpillantani, sokszor nem is tudatosan. Egyszer amikor a balcsin voltam kiültem egy padra és direkt ezt figyeltem, először ágyék, aztán az arcodra néznek, kivétel nélkül.
2012. márc. 17. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:
először az összképet ,utánna az arcot,szemet,mosolyt,testalkatot,stílust.
2012. márc. 26. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!