Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ki mikor és miért gondolkodott először a punci szörtelenítésén?
Sziasztok!
A kérdés adott, részletes választ kérek. A pontozásnál nem leszek szűkmarkú :-)
Nemet és kort is kérek írni, és hogy végül le lett-e szörtelenítve, hogy tetszett, megbántátok-e stb.
Úgy vetődött fel a kérdés, hogy egyik exemmel beszélgettem erről nem régen, és csak akkor tudtam meg, hogy mikor velem kezdett randizni, akkor szörtelenítette le először. Én ezt bánom, szerettem volna szőrös cuncival látni :P
22F
elősször?
11-12 évesen mikor strandra mentem, zavart.
mostanra pedig hétköznap is szeretem ha sima, nekem igy sokkal kényelmesebb, és szebb:)
17/L
Köszönöm, ment a pont.
De még azt áruld el légyszi, hogy miért zavart a strandon? Nem lett volna elég csak a bikini vonalnál leszedni?
elősször?
11-12 évesen mikor strandra mentem, zavart.
mostanra pedig hétköznap is szeretem ha sima, nekem igy sokkal kényelmesebb, és szebb:)
17/L
Nállam nem sokkal az után merült fel h menstruálni kezdtem és nemsokkal a gondolat utén cselekedtem is. Betétet használtam még akkor és így higiénikusabb volt, jobban éreztem magam.
22/N
Második, téged is pontozlak természetesen!
VÁlaszolva a kérdésedre: Nem vagyok Vágó, és nemet azért kérek írni, mert ha egy fiú írja hogy a barátnőjével mi volt a helyzet, az is értékes válasz.
12 évesen mert egyszerűen zavart és néha fájt ha becsípte a mamabugyi. mer akkor még ugye azvolt a menő :D
17/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!