Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ki mikor és miért gondolkodott először a punci szörtelenítésén?
Sziasztok!
A kérdés adott, részletes választ kérek. A pontozásnál nem leszek szűkmarkú :-)
Nemet és kort is kérek írni, és hogy végül le lett-e szörtelenítve, hogy tetszett, megbántátok-e stb.
Úgy vetődött fel a kérdés, hogy egyik exemmel beszélgettem erről nem régen, és csak akkor tudtam meg, hogy mikor velem kezdett randizni, akkor szörtelenítette le először. Én ezt bánom, szerettem volna szőrös cuncival látni :P
22F
14-15... Akkor jöttem össze egy sráccal akivel esélyes volt h elkalandozik a keze... és cikinek éreztem vna ha szőrös vagyok egy olyan helyzetben....
Azóta rendszeresen borotválom (bár télen kicsit ritkábban). Ha strandra megyek akk mindenképp!
20N
Húh, hát akkor én eléggé el voltam ehhez képest maradva.. :P
Kb. 15-16 éves lehettem, amikor úgy gondoltam kipróbálom, hogy kényelmesebb -e így, meg sok helyen olvastam, hogy higiénikusabb.
Ezek után volt, hogy picit még meghagytam. Most is van, hogy középen hagyok egy kis csíkot. De általában csupasz, mert a páromnak ez tetszik.
Amikor amúgy először látott, én egy köztes, csak fazonírozott megoldást választottam, mert nem tudtam mi tetszik neki.
Maga a borotvált nekem sokkal kényelmesebb.
23
13 évesen kezdtem el, strandolás miatt. Először csak a bikinivonalnál szedtem le, utána teljesen legyantáztam mindenhol.
22/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!