Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már régóta ázsiai származású (vietnámi, japán stb) barátot szeretnék. Lehetne esélyem ilyen származású fiúnál?
Ahogy nem kevés magyarnak (főleg a férfiaknak :)) az ázsiai származásúak tetszenek, őket találják vonzónak, ugyanúgy sokszor fordítva is igaz a dolog: sok ázsiai a "nyugatiakat" szereti.
És a "szép" megítélése is egész más. Gondolj csak arra, hogy mi mindig barnulni akarunk, s mindig egy kicsit sötétebb bőrszínre vágyunk, ugyanakkor számos ázsiai országban éppen a világosabb a szép, előkelőbb.
Én egyáltalán nem ítélem el a kérdésedet, bármi legyen is az indíttatásod. Ha később esetleg mégis csalatkoznál bennük, akkor jó tapasztalat lesz, de igenis vannak olyan "fanatikusok" (a szó nemes értelmében), akiknek ilyen vagy olyan ok miatt arrafelé húz a szíve.
Mondom mindezt azzal a tapasztalattal, hogy három éve élek Ázsiában (ebből két év Japán volt, s a feleségem szintén ázsiai), számtalan nagyon kedves japán, tajvani, hongkongi, szingapúri, thaiföldi stb. barátom lett. Azzal együtt, hogy természetesen kulturális különbségek is vannak, és ha komolyabb kapcsolt alakul, akkor tény, hogy sokmindent meg kell érteni és el kell fogadni a másikkal kapcsolatban, és az is tény, hogy ez nem mindig működik; ugyanakkor ha igen, akkor igenis nagyon színes, tartalmas kapcsolat is létrejöhet.
Azt javaslom, próbálj meg minél több ilyen fiút és lányt is megismerni, előbb csupán barátként, aztán ha valamelyikükkel más irányba visz az út -- miért ne?
Na majdnem minden előttem lévő jó nagy f*sz szóval:
InterPals-on nézegess, de ott olyanok vannak, akik ott is élnek, szóval érted... Azért remélem valamit segítettem >_<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!