Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csokolozni?
Figyelt kérdés
13 eves vagyok es van egy baratnom,de nem merem megcsokolni,mert nem tudom hogy hogyan kell.....2009. jún. 11. 20:09
1/9 anonim válasza:
az nem gond ha nem mered... először beszélj vele a csókolózásról ugy könnyebb lesz :D
2/9 A kérdező kommentje:
es hogyan kezdjek bele ebbe a bezselgetesbe?
2009. jún. 11. 20:14
3/9 anonim válasza:
ha akar, majd megcsókol, aztán már minden menni fog magától... elméletben még senki sem tanult meg csókolózni
4/9 anonim válasza:
Milyen szép érzéki ajkaid vannak.Adhatok rá egy puszit?....Ó ez nagyon jó volt Adhatnék még egyet?De most olyan igazit? Na, valahogy így próbáld! Sok sikert. :)
5/9 A kérdező kommentje:
hat megprobalom,ha sikerul akkor irok,de ha nem akkor is
azer meg irhattok tippeket
2009. jún. 11. 20:36
6/9 anonim válasza:
ez a beszélgetős amugy jó..már én is beszélgettem egy sráccal erről ..én úgy kérdeztem meg hogy mi lenne ha nem vcsak elméletiben járnánk, hanem gyakorlatiban is :D majdnem megvolt a csók, csak elkellett futnom mert lekéstem volna a buszomat.
7/9 A kérdező kommentje:
egy kicsit a lany szegyellos....tobbnyire csak a suliban talalkozunk, van amikor talalkozunk sulin kivul is,de akkor se tudunk kettesben maradni mert mindig valaki jon....
2009. jún. 11. 20:48
8/9 anonim válasza:
Hát mondd neki hogy, van valami a száján, törölje meg. Aztán mondod neki hogy még mindig nem jött le, de te leszeded minnyá és cupp^^
9/9 anonim válasza:
Kicsit olvasgassál vissza: tökéletes leírások vannak.
Van ám itt kereső is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!