Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon-nagyon hiányzik a szerelmem. Mindjárt sírok. Mit tegyek?
Pff...miért nyomi, ha sír?
Inkább Te vagy a nyomi.Ő legalább ki mutatja amit érez.:S
Azért részben igaza van.
Reggel találkoztatok te meg este a halálodon vagy? Atyaég.. Jó, oké, megértem, hogy érzékeny a lelked, de azért szerintem ez már bőven a nyápic ság (egybe nem fogadja el bocsi) fogalmába tartozik.
Bezzeg akik távkapcsiban élnek és hónapokig nem látják egymást nem sírnak.. :S
Szóval ez legyen a legnagyobb gondod.
IDÉZEM "Azért részben igaza van.
Reggel találkoztatok te meg este a halálodon vagy? Atyaég.. Jó, oké, megértem, hogy érzékeny a lelked, de azért szerintem ez már bőven a nyápic ság (egybe nem fogadja el bocsi) fogalmába tartozik.
Bezzeg akik távkapcsiban élnek és hónapokig nem látják egymást nem sírnak.. :S
Szóval ez legyen a legnagyobb gondod." Ez nem igaz!!! Én(F) távolból szeretek valakit ő is kedvel,de sírok,mert nem lehetek vele,de ő nem akar sokáig távolból szeretni valakit:( . :) De én bízom a reményben,hogy majd 1x közel kerülhetek hozzá:) mindenki szereti a magáét,én sírok,mert most talált más valakit,de még mindig szeret picit:) és ez fáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!