Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok felé szegezném a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok felé szegezném a kérdésem; milyennek találjátok azt, ha a párotok (matek) zseni?

Figyelt kérdés
A kérdés adott.
2012. márc. 15. 10:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én a Fazekasba jártam spec. mat.-ra, úgyhogy természetesnek. :D
2012. márc. 15. 13:22
 12/24 anonim ***** válasza:
Előző: és mi az értelme? Gyakorlatilag én abban nem érzek kihívást, hogy megoldok egy művi feladatot (mint teszik ezt a gimnáziumban), aminek nincs tétje, tehát a vele való szellemi fáradozás hasznosság nélkül való. Azt ne írd, hogy fejleszti a logikát, mert azt helyesen úgy kell mondani: "Fejleszti a matematikai logikát." Nyilvánvalóan egy filozófiai-ismeretelméleti logika vagy pl. a jogi logika egész másfajta hátteret és gondolkodást feltételez.
2012. márc. 15. 13:33
 13/24 anonim ***** válasza:

Utolsó ez egy félelmetesen buta kérdés volt.

A matematika nem csak a gimnáziumi matekból áll, rengeteg területen használják és igenis nagy jelentősége van.

2012. márc. 15. 13:54
 14/24 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló, de ott többnyire valósak a problémák. Te nem érted, hogy mire kívánok utalni...
2012. márc. 15. 15:00
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem, te nem értesz engem :)
2012. márc. 15. 15:03
 16/24 anonim ***** válasza:
Én értelek, nyilvánvaló, hogy a mérnök számára, vagy a közgazdász számára minek a matematika. De igazgatásszervezőknek minek alkalmazott matematika? Minek költségvetési szervek számvitele? De miért kell túlerőltetni a gimnáziumban? Jobban pártolnék valaminő szakosodást, több szabad választási lehetőséget akár már az általános iskolában is. (Aki pl. tehetséges a nyelvekben, miért nem tanulhat három nyelvet, és mondjuk kevesebb nem humán diszciplínát).
2012. márc. 15. 15:11
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem, nem értesz, mert te nem a kérdés lényegére gondolsz, én pedig igen.

Egyébként nem értem a problémád, nem csak matek spec. iskolák léteznek és nem minden matekzseni lesz közgazdász. Nekem van pár matematikus barátom, sosem foglalkoztak közgazdaságtannal és tán egy van közöttük, aki mérnöki iskolát végzett.

A kérdés maga arra utalt, hogy jól forgatja az agya a számokat, rááll az agya a reálra, a matematikára, ami hatalmas dolog. Nem sejtik sokan, hogy mennyire sokat jelent ez az élet minden területén.

2012. márc. 15. 15:13
 18/24 anonim ***** válasza:
Az a probléma, hogy lehet, hogy a spec. meg a nem spec. gimnáziumokban tanítanak ugyan matematikát és sok egyebet, de nem tanítanak meg gondolkodni, szöveget értelmezni, vitatkozni. Nem tanítanak kultúrát, műveltséget, emberséget. Azért, mert többségében azok is képtelenek (avagy fogyatékosan képesek) ezekre a dolgokra az első osztályban ténykedő tanítótól az intézetvezető akadémiai rendes tagig, akiknek az oktatás-nevelés a feladata volna.
2012. márc. 15. 15:19
 19/24 anonim ***** válasza:
Nos az oktatás minősége illetve az oktatás személyiségre gyakorolt hatása már egészen más kérdés, órákig vitatkozhatnánk rajta, és részben egyet is kellene értsek veled, mert nevetséges, hogy milyen gyerekek kerülnek ki az iskolapadból, de önmagában ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki marha jó matekból :)
2012. márc. 15. 15:21
 20/24 anonim ***** válasza:
Ahhoz nyilvánvalóan nincs:-).
2012. márc. 15. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!