Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti mit gondoltok?
Gondolom a kornyezetedben vannak olyan fiú,akihez vonzódsz szexuálisan,és o is hozzád.
Jelezd neki,hogy bejon,találkozgassatok,aztán a tobbi jon magától,vagy,ha nem vezesd rá.
A szexnek nem felétele a szerelem vagy a párkapcsolat,de szerintem sokkal szebb,oromtelibb élményeid lesznek úgy,hogy ismered a másikat,bízol benne.
És ennyi idosen tényleg inkább az érzelmekre alapoznám a dolgokat,mert ha késobb visszagondolsz,szép emlékeid lesznek.
Amúgy gondolj bele.Szerinted egy 20 éves srác,aki a neten keresztul szédít 14 éves lányokat,az mennyire lehet tapasztalt a szexben?
Szerintem semennyire.Valószínuleg még szuz,és rajtad akar gyakorolni.
Ha akkora lepedoakrobata lenne,akkor csinálná,és nem a gép elott ulve szédítené a kislányokat.
Szerinted mennyire lehet nagy élmény vele szexelni?
Amúgy sok esetben azok,akik csak a szexre mennek nem igazán figyelnek oda a partnerre,inkább a saját élvezetukkel torodnek.
Akkor próbáld meg felkelteni az érdeklodését.Mutasd meg neki,hogy értelmes,ugyes,életvidám lány vagy.Valahogy bizonyíts be neki,hogy te vagy a fonyeremény számára.
Vagy ha nem jon ossze,járj sokat társaságba,legyél miindig vidám,életrevaló,oltozz csinosan,kelts fel a fiúk érdeklodését,és lehet,hogy mikor nem is várnád,rádtalál a szerelem.
Biztos,hogy amit most érzel a fiú iránt az igazi szerelem?Nem lehet,hogy csak egy fiatalkori fellángolás,ami elmulik?
Fiatal korban az emberek annyira vágynak a szerelemre,társra,hogy nem egy konkrét személybe lesznek szerelmesek,hanem magába a szerelembe,az érzésbe,és ezt húzzák rá egy nekik tetszo személyre.
velem az a helyzet h ha vkit szeretek azt igazán szeretem.:)
szept óta másik srácra nem néztem kivétel kb 1 hónapja taliztam az lb-m egyik barátjával és ő tetszik.csak az a bökkenő h szerelmes a lb-be. :S
14 évesen hova rohansz, az ég áldjon meg?!
Arról nem is beszélve, hogy
1. másba vagy szerelmes
2. ezt a pasit nem is ismered
Te nem szexre vágysz, hanem szerelemre. Csakhogy azt jelen pillanatban nem kaphatod meg. Ha most emiatt odadobod magad másnak, attól nem lesz jobb, sőt.
Én alapból óvakodnék egy olyan pasitól, aki a neten "hódít" meg 14 éves kislányokat. Oké, hogy éppen csak nem törvénybe ütköző, de szerintem ez gusztustalan.
Masztizz nyugodtan, meg álmodozz, és keress egy olyan pasit aki szeret és megbecsül, és neki add oda magad. Az első szexuális élmény meghatározó lehet hosszú-hosszú időre. Tapasztalatból beszélek, nem a levegőbe: vigyázz magadra! A szex még felnőttek között sem egy következmények nélküli játék, nemhogy 14 évesen, tapasztalatlanul, egy vadidegennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!