Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkóznak a fiúk azzal, aki tetszik nekik?
Mire jó ez, hogy lenyomják az önértékelésüket???
Például először a fiú kinézi magának a lányt, először rendes,kedves,aztán mint állat elkezdi alázni a lányt!
Kinek van az utcán tuti buxája? Aki bunkó. Még kérdés?
Életemben egy tuti buxával találkoztam aki nem arra bukik (itt alszik mögöttem), de a többit azzal hódítottam meg:D
Azt hát... anyucit... de tehetek róla??
Ha normálisan viselkedek, akkor csak "aranyos" vagyok és adhatom a tanácsokat barátként...
Nem tudom, de tényleg így van. Én is tök kedves vagyok meg minden, aztán puff, akkora paraszt, mint Józsibá a kukoricásban.
De pont amiatt (gondolom), amit az egyik válaszoló írt. Ha kedves vagyok, akkor aranyos vagyok és adhatom a tanácsokat barátként (szemetesláda). Ez nekem nem fekszik, sohasem szerettem. Bunkóság powa, alázás kell a nőknek!
ha lenyomják az önértékelését akkor dominánsabbak lesznek ezáltal jobban kialakul a vonzalom a lány részéről! Mindenre van magyarázat :D
De én sose vagyok bunkó, ezért nincs bnőm :D HÁHÁÁ
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!