Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érintsem meg azt a lányt aki tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Hallottam róla hogy többek között igy lehet a tudtára adni h tetszik nekem.
nem szeretném viszont azt h tolakodásnak vegye annak ellenére h amúgy nagyon közvetlen lány.
2012. márc. 13. 18:29
1/9 anonim válasza:
Hát addig csak semmit ne érints meg, amíg nem beszélgettél vele és nem volt meg pár randi :D. Hallgass rám xD.
2/9 anonim válasza:
fogd meg a melleit biztos rájön
3/9 anonim válasza:
Megfoghatod a kezét, a vállát, ha meg alakul a dolog a combját is, hátát/nyakát. Melleit és fenekét kerüld amíg nem fekszik le veled.
4/9 anonim válasza:
Lazán, elegánsan nyúlj be a nunájába. Egyből rájön, mit szeretnél...
5/9 anonim válasza:
Nyújtsd ki a kezedet egészen addig, amíg bele nem ütközöl vele a lányba. Így kell megérinteni.
6/9 anonim válasza:
Meghúzod a haját. Vagy buliban odanyomod tánc közben hátolról a farkadat a fenekéhez.
7/9 anonim válasza:
Figyelj öcsém, fontos szabály!!!
Először úgy érintsd meg, hogy véletlenszerűnek tűnjön, például beszélgetsz vele és vállon veregeted, de ne látszódjon, hogy szexuálisan kívánod és azért érintetted meg!!!!!
8/9 anonim válasza:
Danubius pirítós-zúzafejű (youtube), ezt csináld meg és a csaj odáig lesz érted.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!