Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Miért veritek ki ha barátnőtök van?
Figyelt kérdés
Lassan 8 éve vagyunk együtt a párommal.Én azt gondoltam minden rendben van szexuális téren.Van,hogy kevesebb,van hogy több szex van egy héten.De rájöttem,hogy többször önkielégít.Miért?2012. márc. 13. 21:47
11/19 anonim válasza:
srácoknak több kell mint a csajoknak, ez mindig is így volt! :P
12/19 anonim válasza:
Szerintem valahol biológiai szükséglet is. Frissítik a hímivarsejt állományt:) Kinek gyakrabban, kinek ritkábban van erre szüksége. Ha tehetném akkor én is lecserélném a petesejtjeimet időnként, hogy mindig friss, üde, egészséges legyen a tárban, ne csak olyanok amik velem együtt öregszenek:D
13/19 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar :) Bár mi is kicsit ritkábban találkozunk, szóval hetente kb egyszer a suli miatt :S (Bár most héten pont háromszor fogunk:D
De ha sokat lennénk együtt se zavarna. Szerintem tökre természetes dolog...
14/19 I am God válasza:
Azért, mert ez kb a srácok 99% ának 10 éves kora óta megszokott. Olyan mint a dohányzás. Ha le akarsz szokni leszoksz, de minek akarnál leszokni? Ehhez nektek közötök nincs(lányok)
22F
15/19 Zoltános válasza:
Mert más nő teste jobban tetszik!
F/32
16/19 anonim válasza:
Csináld a fiúddal naponta 4x, mint én, meg a barátnőm. Akkor nem fog rejszolni...
17/19 anonim válasza:
Aki dolgozik sajnos nem ér rá naponta négyszer csinálni. Jó nektek, hogy nincs más dolgotok.
18/19 anonim válasza:
Az önkielégítésnek számos olyan aspektusa van a férfiaknál, ami nem a párkapcsolathoz kötődik. Természetes dolog és számos hatása, funkciója van: feszültség levezetés, felszabadulás élmény, az ember utána belső megújulást és regenerálódást él át. Ez egy egyéni élmény, és éppen hogy nem a partnerről szól, hanem a saját magamhoz, testemhez és az élvezetemhez való viszonyról. Teljesen normális, egészséges és az önállóság és a saját érzések megélésében segít a párkapcsolatban. Ha nem lenne saját élvezetem a párkapcsolaton belül, nem tudnám maga különválasztani a partneremtől és állandóan veszekednénk. Így meg tudom, mi okoz nekem örömöt, mi neki és könnyebb megtalálni az egyensúlyt. A maszturbálás lehet a helyes önismeret, a folyamatos kísérletezés forrása is. Ez érdekessé teszi a kapcsolatot nem csak nekem, a partnerem számára is.
19/19 anonim válasza:
1. nincs csajom
2. 24 óráig nem birom ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!