Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unalmas már egy kicsit a Facebook?
megmondom őszintén, hogy én azt figyeltem meg, hogy a facebok miatt egyre több a vita a párok közt..
be fogom szüntetni a kib@szott facebokot, visszatér mindenki az msn-hez, és nem lesz annyi vita a párok közt, "a képaláírások "miért lájkoltad a csajok képeit miért írtad oda h nagyon jó, miélrt lájkoltad a pasi képét..miért kommentelsz neki olyan sokat??" jujjjj ki az a lány aki írt neked, ki az aki lájkolta a képed.....ki azaz ismerősöd?? miért jelölt be??
enyhén szólva ..
fel se megyek mert lesza*rom ,azt hogy ki kivel van meg azt hogy ki mit posztol ki , ja meg rohadtul nem vagyok kíváncsi a rohadt pozerekre ..szánalmasak ...
ami érdekel ott a RAP
17F
enyém a világ!!! :))
ja meg az ,hogy mekkora volt már az régen ,hogy kint az utcán nyomtuk a kosárt .most meg mindenki bent kockul ..alig van már haverom is ...régen akkora volt az utca élet ,hogy élveztem mindent ..bandáztunk más bandákkal most meg semmi . Legalább van ami életben tart az a barátnőm és a horgászat.
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!