Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak tetszik az ilyen testalkat?
Figyelt kérdés
Nem vastag comb,de nem is cérna vékony,szélesebb csipő,és nem nagy,de nem is lapos has..? Képet csak annak akit érdekel,és ír,de kép nélkül kérdem elsősorban
17l
2012. márc. 12. 21:14
11/22 -=Koldus=- válasza:
Sztem nem vagy vészes. Mindenkinek más testalkat jön be. Én az alakod miatt biztos nem hajtanálak el.
12/22 anonim válasza:
Ha küldesz egy képet megmondom az igazat :)
14/22 A kérdező kommentje:
Pár emberrel itt beszélek,úgyhogy aki név nélkül írt,az ír egy üzit? h biztos legyek,h nem isminek küldöm:D
2012. márc. 12. 21:25
15/22 valaki a tömegből válasza:
A szoba fele szerint átlagos vagy, van egy valaki akinek nagyon bejössz. Átltalános észrevétel:(többet is mutathatnál)
16/22 A kérdező kommentje:
többet mint... ? :D:O
2012. márc. 12. 21:33
17/22 valaki a tömegből válasza:
akinek bejössz azt mondja más testrészeidről is szeretne képet pl arc, egész alakos kép.... szerintem megéri nagyon tetszik neki amit eddig mutattál neki.
18/22 -=Koldus=- válasza:
Pl egy egész alakosat, fürdőruhásat...
19/22 anonim válasza:
kép nélkül ilyet nem lehet kijelenteni, hogy tetszik vagy sem. ha küldesz képet akkor megmondom, hogy tetszik-e vagy sem.
20/22 anonim válasza:
Képet külddj!! Én se vok cérna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!