Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,10-es skálán mennyire visszataszító a lány arcszőrzete az alábbi képen?
2012. márc. 12. 19:50
11/18 anonim válasza:
ezt meg bírjátok nyitni? [link]
14/18 anonim válasza:
Azé' egy patront megérne..
De tényleg rondán néz ki:/
15/18 anonim válasza:
Tényleg marha fura a szakálla.
De nem is igazán az lenne a gond. Hanem a csúnya arcszerkezete. A kis pihés arca lehetne szexi is ha nem lenne ennyire csúnya! :D
17/18 anonim válasza:
18/18 anonim válasza:
Szerintem én szőrösebb vagyok...igaz, sokáig jártam lézeres szőrtelenítésre, meg szedegetem is szemöldök csipesszel a csúnya szálakat, amik még kinőnek. Szerintem helyes csaj. Nekem csak az a gondom vele, hogy semmit nem tesz az ellen, hogy ne legyen ilyen az arca. Persze, aki szereti a elfogadja így, és szerintem sokan vannak az itteni válaszolók közül is, akik csak örülhetnének annak, ha ilyen szép barátnőjük lenne...
Végül is, ő tudja, hogy mit (nem)kezd a testével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!