Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már a női körülmetélésről?
Figyelt kérdés
ezt hogy csinálják?miért van ez?ez nagyon fájdalmas lehet!2009. jún. 10. 20:08
11/28 anonim válasza:
Ezt a témát még évekkel ezelőtt taglalták a Frei dossziéban.
Jellemzően afrikai népeknél vannak ilyen szertartások.
12/28 anonim válasza:
13/28 anonim válasza:
Én már sokat hallottam erről a dologról, de ahogy ezt olvastam, hát... majdnem elsírtam magam...:S
14/28 anonim válasza:
istenem ez a cik... levegőt nem kapok... azért erőszakolja meg a nászéjszakán a férfi, hogy csak simán élvezzen, vagy a lánynak szülnie is kell ezek után?
15/28 anonim válasza:
természetesen szülnie is kell. arab világban a nő feladata h minél több fiút szüljön. akkor ismerik el, ha minél több fiúgyermeke van. ha csak lányok, akkor is lenézik.
egyébként elég durva storykat hallottam egyetemen ilyen témájú órán, hogy előfordul h a menyasszonynak csontjai, bordái is törnek a nászéjszakán, mert olyan durván bánnak vele.
16/28 anonim válasza:
Én elszeretném olvasni a cikket, de nem tudom megnyitni.
mi a hiba? azt irja ki hogy "not found"
17/28 anonim válasza:
fúúúú hát én az előbb láttam egy videot amint egy etiop törzsben a kislányt körülmetélték éppen. hát kivágták a csiklóját:S és most huhhhh csak hát tudok andi Istennek hogy itt nálunk ez nem szokás:S Abban a dokumentum filmben azt mondták azért teszik mert náluk a nők erkölcsösek és csikló nélkül lényegében nem kivánják annyira a szexet ezért ettől erkölcsösebbek lesznek:S hát erkölcs ide vagy oda szegény kislány orditott:S
19/28 anonim válasza:
előző vagyok azt kifelejtettem hogy kb egy koszos kis ,,sátorban ,, csinálták csak lefogták és már vágták is...még a látvány is fájt:SSSS
20/28 A kérdező kommentje:
ezt hol láttad?és mutatták amikor kiszedik?lényegébe nem értem mekkora darabot vágnak ki?végül is a seb miatt pisilni se tudna.meg hát van nő aki vaginálisan élvez el és nem csiklóval.szóval????de megnézném ezt én is.hol láttad?és mi volt a cime?
2010. nov. 1. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!