Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns lányok/nők mesélnétek sztorikat amikben a barátotokból tudatosan csináltatok papucsot?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 23:17
11/17 anonim válasza:
Erényövet hordatok vele.
Kinyalatom magam, de nem engedem hogy ő elélvezzen.
Felcsatolhatóval megdugom a fenekét úgy hogy a farkáról nem veszem le az erényövet.
12/17 anonim válasza:
2/11 ..8/11..11/11 belétek szerettem:)
13/17 anonim válasza:
Az erényöv nálunk is bevált :)
14/17 anonim válasza:
Aki ilyet csinál a párjával az nem is szereti.Jó lenne már,ha jönne egy apokalipszis és kipusztítaná az emberiséget erről a bolygóról,mert ez qurvára undorító.
15/17 anonim válasza:
Látom te aztán beleélted magad
"apokalipszis és kipusztítaná az emberiséget erről a bolygóról,mert ez qurvára undorító."
A te szavaiddal: Undorító, hogy ennyire tele vagy társadalmi és egyéb korlátokkal.
Vidám bolygó lenne ez ha az ilyen begyöpösödött földhözragadt, korlátolt emberek nem keserítenék meg.
16/17 anonim válasza:
Szerintem szinte minden kiegyensúlyozott kapcsolatban megvan a domináns és az alárendelt szerep maximum nem kerül ennyire konkrétan kimondásra mint az itteni példák néhányában...és szerintem ,hogy ki legyen a domináns fél az nem az illető neme kell,hogy eldöntse,hanem a személyiség a beállítottság,a vágyak....eddig az volt az elfogadott,hogy a férfi dominál a nő alárendelt szerepet tölt be...és ez szerintem sok elfojtáshoz vezetett ,mert vannak nők akik inkább a domináns szerepben érzik teljesnek magukat,abban tudják kiélni a vágyaikat,míg vannak feminim hajlamúbb,alárendeltséget kedvelő,lelkületű pasik (mint én is),akik egy domináns nő oldalán érzik magukat teljesnek....én az itteniek közül sok példát kimondottan izgalmasnak találok...
17/17 anonim válasza:
Bárki aki erényövvel szeretne megdugni vagy bármilyen módon uralkodni az írjon 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!